Svojom preranom smrću neponovljivi kralj funka, Dino Dvornik. iznenadio je sve, ali u sjećanju i kroz svoje pjesme još uvijek živi.

Dinova udovica, Danijela Dvornik, na Instagramu je pokojnom suprugu posvetila emotivnu objavu na Instagramu, u kojoj se prisjetila godina koje su proveli zajedno.

“Bili smo tako mladi kad smo se upoznali i nismo imali love. Imali smo neopisivu ludost da slijedimo svoje snove, on glazbu a ja njega i njegovu glazbu. Nitko mu nije vjerovao , nitko ga nije bodrio ….osim nas nekoliko istih luđaka. I nitko od nas nije znao gdje će to otići … . “ tamo neki ludak iz Splita pravi neki funk “.

Meni se sviđalo sve na njemu..njegova lucidnost, njegova odlučnost , njegova strast , njegov ritam za ples, njegova iskrenost , njegov osjećaj za ljude i njegova lakoća shvaćanja onih drugih koji ga nisu razumjeli. Bili smo zajedno nepunih 20 godina u dobru i u zlu. Gledala sam njegove uspone, ali i njegove padove, bodrila ga i vraćala mu snagu kad ni ja svoju nisam imala. I da je živ, vjerojatno bi bila uz njega jer od njega se nije moglo otići bez da se vratiš. Bio je Pelin i Med. Ali, bio je neizmjerno dobar lik. 15 godina je nekako brzo prošlo , čini mi se da je njegov odlazak bio nedavno.