Pomahnitali se turist odmah smirio čim se pojavila policija, koja mu je u roku trenutka dala jednu “odgojnu”

Facebook stranica Gypsytravellerleague Organization objavila je video vidno alkoholiziranog irskog Roma u Međugorju, koji je pod utjecajem alkohola remetio red i mir, potukao se s vlastitim sinom, razbijao suvenirnicu pa fizički napao vlasnika suvenirnice.

Naime, sve se odvilo 14. kolovoza ove godine, kada je nasilni muškarac nakon pokušaja kupovine u lokalnoj suvenirnici, prvo par puta udario svog sina koji je pokušao smiriti situaciju, onda počeo razvaljivati suvenirnicu te se na kraju fizički obračunao s vlasnikom suvenirnice.

Pokušaj prijevare

Kako tvrdi turist iz Irske, povod njegovom “ludilu” je bio navodni pokušaj prijevare od strance vlasnika suvenirnice.

Građani su cijelu nemilu situaciju snimali kako bi istu priložili policijskim službenicima MUP-a HNK.

Lijepo, mirno vjersko mjesto

Međugorje je grad koji se nalazi u Bosni i Hercegovini. Međugorje je lijepo mirno vjersko mjesto u koje mnogi putnici iz godine u godinu odlaze da se mole za sebe i svoje obiteljske nakane.

Ali onda dobijete nekoliko osoba koji ga upropaste za sve načine. Tuče, krađa, daju lažne račune koristeći ovo nevjerojatno mjesto kao jeftin odmor. Ovaj čovjek se treba stidjeti zbog načina na koji se ponašao“, stoji u opisu videa kojeg je pregledalo više od 3,7 milijuna ljudi.

Video možete pogledati ispod.