Izbornik Hrvatske reprezentacije, Zlatko Dalić, posvjedočio je svoju vjeru mladima u Međugorju na Mladifestu poručivši im da nikada ne odustaju jer je uz njih uvijek dragi Bog.

Moj put je bio mukotrpan, zahtjevan i pun iskušenjenja,” rekao je Dalić dodavši kako nije očekivao uspjeh koji je postigao, ali je dragi Bog htio drugačije i postavio ga na pravo mjesto u pravo vrijeme.

Mladima koji su došli u Međugorje na Mladifest iz cijeloga svijeta da nikada ne odustaju, ali i da u životu trebaju imati svoj cilj koji trebaju slijediti.

“Molim vas, nikada ne odustajte, uvijek postoji nada, uvijek postoji nešto što će vas potaknuti na nešto bolje. Dragi Bog je uz nas, a posti i onaj netko tko želi da mi ne uspijemo, da odustanemo. I zato sam ja zahvalan dragom Bogu jer me je sačuvao u svim tim iskušenjima. Kad je bilo teško dao mi je snagu da izađem iz tog teškog trenutka,” ispričao je Dalić.

Napomenuo je kako je rano otišao od kuće, sa 16 godina i poručio mladima da nikada ne zaborave na svoje roditelje, “jer oni su vam najpreči”.

Cijelo svjedočanstvo Zlatka Dalića pogledajte na videu ispod.