Imala sam sreću poznavati Jelenu, djevojku iskrenog i zaraznog osmjeha, punu snova koje je odlučila ostvariti. Prelijepu djevojku punu ljubavi. Kada je krenula u ostvarenje svojih snova iskoristila sam priliku i popratila prve njezine korake u svijetu mode. Danas je na drugom mjestu, u svojoj vječnoj domovini, a ja još mislim da je sve to neki film i da ću Jelu i Petru susresti u šetnji, da ćemo se smijati kao nebrojeno puta do sada. Nažalost, sada mogu samo reći cure moje srest ćemo se opet. Počivajte u miru.

Mladoj Kaštelanki Jeleni Kelam san je bio nositi revije, a ovaj Božić predstavila je Božićni outfit svoje imenjakinje i također Kaštelanke, modne kreatorice Jelene Bošnjak.

Neki ljudi znaju još u vrtiću što će biti kada jednom odrastu. Upravo tako je bilo kod Jelene Kelam, iako životni put nikako nije vodio u smjeru koji je kao mala djevojčica samouvjereno zacrtala. No, ono od čega nikada, unatoč svemu i unatoč svega, nije odustala to su snovi.

Tako je Jele i budna sanjala modne piste kojima je graciozno šetala u odjeći velikih modnih kreatora, a put je vodio u neke druge vode, sve dok se baš prošlo ljeto nije susrela s modnom kreatoricom Jelenom Bošnjak koja je sa Slađanom Krstić pripremala novu kolekciju.

Otvorena, kakva već jeste, Jele je svoju imenjakinju podsjetila na obećanje koje joj je dala kao trogodišnja djevojčica, da će kada odraste nositi upravo njezine revije. Obje modne kreatorice nisu mogle odoljeti šarmu mlade Kaštelanke, koju u Kaštelima vole upravo zbog njene djetinje otvorenosti, i Jele je dobila svoju prvu priliku.

I ono što se činilo tek kao probna prilika, iz Božićnog crvenog izdanja s nakitom, ističe se profesionalnošću modela. Razlika se ipak nazire, jer Jele zrači prirodnom i posebnom ljepotom kojoj nije potreban kist kojim se nanosi šminka. Naime, kod Jelene nema umjetnih trepavica, našminkanih očiju, napumpanih usana…Jele je upravo takva kakva jeste. A u Božićnom izdanju modne kreatorice Jelene Bošnjak, kojoj je davno obećanje ispunila, izgleda upravo zanosno, toliko da se jasno vidi kako je prelijepoj crvenoj haljini udahnula duh Božića.

A 2021. za Jelu će biti godina u kojoj će ispuniti još jednu želju, prošetati kao manekenka talijanskom modnom pistom.