Ratni ministar zdravstva, dr. Andrija Hebrang, premijera Andreja Plenkovića i Matu Granića optužuje da su upravo oni izmislili pojam “duđmanizacija”.

Plenkovićev otac je nakon gušenja Hrvatskog proljeća poslan na Televiziju Zagreb, kako bi po nalogu Partije “uveo red” u program, a njegov je sin s Granićem nastavio slijediti nauk Marxa i Kardelja,” rekao je dr. Andrija Hebrang tijekom gostovanja u tv emisiji Bujica na Z1.

Milanović je ponovio strašnu tvrdnju kako “na Bleiburgu nitko nije ubijen”” te pohvalio Jugo-partizane sa Sutjeske . Milanović vrijeđa i iznosi neistine, a znamo i zašto – njegov je otac bio ortodoksni komunist, a on je čuvao Titov grob na Dedinju,” rekao je Hebrang.

Profesor Hebrang komentirao je tijekom intervjua zambijsku osmorku, ali govorio je i o ulozi duboke države.

“Ono što je Josip Manolić bio u Bjelovaru, to je oznaš Budo Lončar radio kod Zadra, a svi znamo koliko je još uvijek utjecajan…Politika detuđmaniziranog HDZ-a bila je da se proganja naše generale i aktivno surađuje s tužiteljstvom Carle del Ponte. Tada nisu pomagali Gotovini, nego su ga proganjali kao zvijer i opstruirali njegovu obranu, iako je bio nevin,” podsjetio je prof. Hebrang i dodao: “Stipe Mesić lažno je svjedočio u Haagu protiv naših heroja, a Pernar je u Zambiji pokušao istjerati pravdu. Pogledajte samo izraz lica i tu silnu mržnju Peđe Grbina i njegovih drugarica i drugova… Da se ugase svjetla na jednu noć, jugo-udbaši bi ga ubili!”

Hebrang je zamjerio ministru Medvedu što je 2017. godine na proslavi Oluje s Thompsonom pjevao ‘Bojnu Čavoglave’, a sada, kako je rekao, polaže vijence s Pupovcem u Gruborima i plješće Tomaševićevoj Čavajdi zajedno s ministricom Ninom Obuljen.

Hebrang podržao skup Domovinskog pokreta u Slavonskom Brodu

Pogledajte kako Milanović ponovo vrijeđa ‘ZDS’ i umanjuje žrtvu Bleiburga, a veliča Sutjesku i Titove komuniste,” upozorio je Hebrang i dodao:

“Haaška presuda oficirima KOS-a i JNA – Simatoviću i Stanišiću, odgovornima za teški ratni zločin u Dalju, na HRT-u je bila vijest za drugu polovicu Dnevnika, a Plenković i Milanović šute o tome zašto su dvojica KOS-ovaca, koji su po nalogu Beograda širili teror na području Hrvatske i BiH – “netema” i tko iz hrvatskog pravosuđa štiti vojni vrh JNA od odgovornosti za ratne zločine počinjene devedesetih?!

Andrija Hebrang je, također, podržao vodstvo Domovinskog pokreta i pozvao narod da USTANE I OSTANE!