Ne samo da je dobio vozačku dozvolu natrag, već je HNS za njega pripremio i predivno iznenađenje

Simon Alexander Moore, navijač reprezentacije Walesa, koji je svoju reprezentaciju došao bodriti u Split kada su Hrvati odmjerili snage s Velšanima u prvom kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo, izgubio je dokumente u Hrvatskoj, ali na kraju je ponovo došao do njih.

I premda su mnogi Velšani bili iznimno zadovoljni rezultatom 1-1, Moore nije bio sretan, a zato što je izgubio vozačku dozvolu na utakmici.

Odmah je kontaktirao Nogometni savez Walesa, a Velšani su u suradnji s Hrvatskim nogometnim savezom (HNS) pronašli njegovu vozačku dozvolu.

No, nije samo vozačka stigla na Mooreovu adresu u Wales. HNS mu je poslao i dvije kartice nogometaša s autogramima Luke Modrića i Andreja Kramarića!

Ovaj potez oduševio je Velšanina, koji je sve objavio na društvenim mrežama.

Hvala HNS-u jer su mi poslali vozačku dozvolu koji sam izgubio na utakmici Hrvatske i Walesa. Također, vrlo ljubazni poslali su mi i dvije igračke kartice koje su potpisane. Sada moj sin želi da izgubim još više stvari. Hvala i Nogometnom savezu Walesa na pomoći, učinili su da odlično putovanje bude još bolje“, zahvalio se Moore na engleskom, ali i našem jeziku.