Među destinacijama koje se nude su London, Dublin, Berlin, Bruxelles, Milano, Rim, Berlin, Manchester, Aarhus…

Ryanair, vodeća europska niskotarifna zrakoplovna tvrtka, već je poznata po svojim niskim cijenama i širokom izboru destinacija, a ovog proljeća i ljeta nudi još jednu sjajnu ponudu za putnike koji putuju iz Zadra.

Putnici mogu birati između više od 20 popularnih destinacija širom Europe, a sve to po cijeni od manje od 19 eura po letu. Ovo je sjajna prilika za putnike koji žele iskoristiti proljetne i ljetne mjesece za putovanja i istraživanje novih gradova i kultura.

Među destinacijama koje se nude su London, Dublin, Berlin, Bruxelles, Milano, Rim, Berlin, Manchester i mnoge druge. Osim toga, Ryanair nudi i nekoliko manje poznatih destinacija, poput Aarhus, Maastricht, Bournemouth, koji su idealna za putnike koji traže mirniji i manje turistički prometan grad.

Cijene počinju već od 12 eura za letove pa do 19.99 eura za 20 destinacija, nešto skuplje su u ponudi i ostale destinacije. Putnici mogu birati između različitih vremena leta tijekom dana, što omogućuje veću fleksibilnost i prilagođavanje vlastitom rasporedu putovanja.

Ove ponude vrijede za putovanja od početka svibnja do kraja lipnja, a putnici mogu izabrati bilo koji slobodan termin u tom razdoblju. Naravno, važno je naglasiti da se cijene mogu razlikovati ovisno o danu i vremenu putovanja, pa je potrebno provjeriti cijenu prije nego što se odlučite za kupnju karte, prenosi portal Putujmo Jeftino.