U vrijeme društvenih mreža puno je usamljenih žena koje traže ljubav, a želja koju pokaže virtualni partner često donese zabludu i razočarenje. Zaljubljeni muškarci ipak postoje, samo treba prepoznati znakove.

Ako primjetite kako se od mačo muškarca pretvara u onog brižnog, znajte da mu se sviđate i da je do ušiju zaljubljen u vas. 

Zaljubljeni muškarac će na sve moguće načine pokušati okružiti vas brigom i toplinom, a posebno imati potrebu da vas zaštiti od svega i svih. Dati će vam do znanja kako uvijek možete računati na njega te da će učiniti za vas sve. Pisati će vam porukice, zvati, poželjeti vam dobro jutro i s “laku noć i lijepe snove “ušuškati u krevet.

Muškarac zaljubljen u vas učiniti će sve da vam bude dobro, a svoj svijet otvoriti će samo za vas. Brinuti će o vama i nikada mu neće biti previše vremena koje provede s vama. Ono što zaljubljeni muškarac želi je vidjeti vas sretnu i nasmiješenu.

Onaj koji samo želi, baci udicu, upeca, zabavi se i ode

Dok je muškarac koji vam baca “lire”, zavodi vas kako bi dobio što želi, a onda se ne javi nekoliko dana, a vaš život ga uopće ne interesira, samo onaj kome ste tek jedna riba u moru koja se uhvatila na njegovu udicu i koja će mu poslužiti za zabavu.

Ako vam još kaže kako je drugačiji od drugih i da vas sigurno neće povrijediti, to je upravo onaj koji će to učiniti. 

Iako se muškarci željni samo lovine i seksa najbolje znaju “ubaciti” nikada ne umišljajte osjećanja tamo gdje postoji samo strast i požuda.

Zaljubljeni muškarac nije onaj koji vas samo želi, već onaj koji i pored sve strasti koju osjeća prema vama, ima potrebu zaštiti vas i brinuti o vama do kraja života. Upravo stoga, ne miješajte kruške i jabuke, jer požuda i ljubav dva su tako različita osjećaja.

I iako vas onaj pravi nikada neće povrijediti, o tome neće pričati, već svojim ponašanjem dati vam do znanja. Bitno je sad ono što vi želite.