”U Vukovarsko-srijemskoj županiji sam bio predsjednik županijske organizacije DP-a za lokalne izbore i vidio Plenkovićev modus operandi u toj županiji – kupi, ucjeni, slaži, prevari – tako oni funkcioniraju. I to se vidjelo na ovom slučaju Damira Dekanića!”

Domovinski pokret se oglasio na svom službenom Facebook profilu, a ponovno povodom uhićenja Vukovarsko-srijemskog župana Damira Dekanića.

Ovoga puta, riječ je o izjavama popularnog Stipe Mlinarića, a njihovu objavu prenosimo u cijelosti.

MLINARIĆ: KUPI, UCJENI, SLAŽI, PREVARI – TO JE MODUS OPERANDI PLENKOVIĆEVOG HDZ-a!

Naš Stipo Mlinarić naglasio je kako je upravo Domovinski pokret prvi upozorio na zataškavanje okolnosti prometne nesreće koju je izazvao Damir Dekanić te je poručio kako očekuje i njegovu ostavku, ali i ostavku odgovornih u policiji:

”Nije nas šokiralo uhićenje HDZ-ovog župana Vukovarsko-srijemske županije Damira Dekanića jer je Domovinski pokret na to prvi ukazivao. I Ivan Penava je na opozivu premijera to posebno naglasio i mislimo da je upravo to utjecalo da se dogodi ovo što se dogodilo i da je uhićen župan”.

”U Vukovarsko-srijemskoj županiji sam bio predsjednik županijske organizacije DP-a za lokalne izbore i vidio Plenkovićev modus operandi u toj županiji – kupi, ucjeni, slaži, prevari – tako oni funkcioniraju. I to se vidjelo na ovom slučaju Damira Dekanića!”.

“Što je policija radila godinu dana? Ja očekujem da podnese ostavku i načelnik vinkovačke Policijske uprave, ako mu treba godinu dana da ustanovi tko je vozio auto, a postojali su svjedoci koje se pokušalo kupiti i ucijeniti. Tu je i odgovornost ravnatelja policije, ali i ministra Božinovića. Policija je trebala reagirati u roku tri dana!”.

”Župan Dekanić mora preuzeti odgovornost i podnijeti ostavku!”.