Osječko-baranjska županija pruža snažnu podršku razvoju Općine Levanjska Varoš, ali i cijelog ovog područja koje ima golem turistički i gospodarski potencijal. Izuzetno nam je važna suradnja s općinskim načelnikom u izradi i realizaciji niza projekata, kako onih infrastrukturnih, komunalnih i gospodarskih, tako i onih obrazovnih, kulturnih i društveno- korisnih. Samo zajedničkim radom i jedinstvenom vizijom možemo postići ravnomjeran razvoj cijele županije

Svečanom sjednicom Općinskog vijeća danas (20. ožujka 2023. godine) je proslavljen Dan Općine Levanjska Varoš, a sjednici su uz načelnika Općine Slavka Tidlačku nazočili načelnici susjednih općina, saborski zastupnici Nataša Tramišak i Goran Ivanović te zamjenik župana Josip Miletić. U svom se uvodnom obraćanju načelnik Tidlačka osvrnuo na ostvarene rezultate u proteklom razdoblju.

Osim ulaganja u niz komunalnih i infrastrukturnih projekata, poput izgradnje društvenog doma u naselju Ovčara te brige o potrebama u svim općinskim naseljima, najvažniji projekt u našoj općini svakako je revitalizacija kupališta i lječilišta „Stara kupka“. Prirodni potencijal i gospodarske mogućnosti koje nam se na taj način nude su izuzetno velike te se nadamo da ćemo time dodatno demografski revitalizirati naš kraj. Uvjeren sam da će ova investicija značiti i drugim općinama zapadne Đakovštine u njihovom razvoju i daljnjem napretku. Naime, do sada smo pokrenuli projekt pokretanja restorana i turističkog info centra te smo izradili projektnu dokumentaciju za izgradnju bazena i novog parkirališta, a u tijeku je izrada projektne dokumentacije novog kanalizacijskog sustava s pročistačem za otpadne vode. Osim ovog važnog projekta, izuzetno su nam važna ulaganja u ceste, s obzirom da smo u blizini nekoliko gradova, nalazimo se na 23 km udaljenosti od Našica i Đakova, 44 km od Slavonskog Broda te 40 km od Požege“, kazao je načelnik Tidlačka.

Zamjenik župana Josip Miletić svim je mještanima čestitao njihov Dan pohvalivši rad Općine u realizaciji vrijednih projekata.

Osječko-baranjska županija pruža snažnu podršku razvoju Općine Levanjska Varoš, ali i cijelog ovog područja koje ima golem turistički i gospodarski potencijal. Izuzetno nam je važna suradnja s općinskim načelnikom u izradi i realizaciji niza projekata, kako onih infrastrukturnih, komunalnih i gospodarskih, tako i onih obrazovnih, kulturnih i društveno- korisnih. Samo zajedničkim radom i jedinstvenom vizijom možemo postići ravnomjeran razvoj cijele županije“, istaknuo je Miletić.

« of 9 »