Vukovarski motomrazovi i Grad Vukovar po 14. puta su donijeli najljepšu božićnu priču u vidu humanitarne akcije darivanja djece s poteškoćama u razvoju!

U organizaciji Sportskog moto kluba Golubica Vukovar te u suradnji s Gradom Vukovarom, održali su se 14. Vukovarski motomrazovi, s ciljem uveseljavanja naših najmlađih sugrađana, a posebno onih najpotrebitijih.

Moto humanitarci su na ovaj poseban i simboličan način darovali UZOSIO Golubica, Udrugu Vukovarski leptirići, posebni razredni odjel OŠ Blage Zadre, OŠ Josipa Matoša, Udruge Vukovarske iskrice i Tko se boji sutra još te djecu iz Bogdanovaca, a na Trgu Republike Hrvatske dočekao ih je zamjenik Filip Sušac koji im je zahvalilo na humanitarnoj gesti za male Vukovarce, a koja je prerasla u hvale vrijednu tradiciju.

Veliko nam je zadovoljstvo biti dio ove sjajne humanitarne akcije koja za cilj ima donijeti osmijeh na lica naših najmlađih sugrađana u potrebi. Akcija iz godine u godinu postaje sve prepoznatljivija, a naš grad svakog prosinca bude obogaćen dodatnim božićnim ugođajem koji sa sobom donesu vukovarski motomrazovi,” istaknuo je Sušac.

S ovom akcijom, od trenutka osnivanja moto kluba, krenuli smo vrlo skromno, stoga smo danas posebno ponosni jer smo ove godine pripremili preko 300 paketića za djecu s poteškoćama u razvoju,” zaključio je predsjednik Sportskog moto kluba Golubica Vukovar, Nenad Barinić.