Popularni Ćipe pojasnio je čime će se baviti novoosnovani Centar dr. Ivana Šretera, a komentirao je i situaciju u Domovinskom pokretu te ideju mijenjanja izbornih jedinica

Domovinski pokret oglasio se na svom službenom Facebook računu, a na temu rasta same stranke. Objavu prenosimo u cijelosti.

MLINARIĆ: DOMOVINSKI POKRET RASTE, JAKI SMO U SLAVONIJI, ZAGREBU I DALMACIJI, A ŠIRIMO SE I DALJE!

Naš Stipo Mlinarić pojasnio je čime će se baviti novoosnovani Centar dr. Ivana Šretera, a komentirao je i situaciju u DP-u te ideju mijenjanja izbornih jedinica:

”Hrvatska nije riješila ključna pitanja kao što je pokretanje kaznenog postupka za mnoge ratne zločine počinjene na njenom teritoriju, a koji do danas nisu procesuirani niti u Haagu, niti u Srbiji, a nažalost nisu ni u Hrvatskoj. Centar dr. Ivana Šretera će se time baviti na način da ću na konferenciji za medije prezentirati kakvu sam dokumentaciju predao DORH-u”.

”Na konferenciji u Saboru sam pokazao dokument koji dokazuje da su MIG-ovi bacili bombu na vukovarsku bolnicu i dvorac Eltz. Taj zločin nikad nije procesuiran. Nakon što podnesem tu prijavu DORH-u, nastavit ću ih pritiskati kroz rad u Saboru, a spreman sam organizirati i prosvjede, ukoliko se po navedenoj prijavi neće postupati”.

”Da DP raste, pokazali su ponovljeni izbori u Splitu, a osnovali smo i županijski ogranak u Istri. Predanim radom na terenu rastemo iz dana u dan, a jednako smo aktivni i u Saboru. DP je jak u Slavoniji, Zagrebu i Dalmaciji. Kako god vladajući podijele izborne jedinice – mi smo spremni na sve, bilo da Hrvatska bude jedna izborna jedinica, da ih bude dvadeset, a i da ostane sve po starom”.

”Domovinski pokret nikada neće biti u koaliciji sa SDSS-om. Iza toga stojim osobno i ispred stranke, a nećemo surađivati niti s ‘Možemo!’ i ostalim ekstremno lijevim strankama – makar se izbori ponavljali svaka tri mjeseca”.“, napisali su.