Sutra s početkom u 18:11 sati održat će se mimohod kroz Vukovarsku ulicu, s početkom na križanju ulice Domovinskog rata i Vukovarske i završetkom u Vukovarskoj ulici na području GK Sućidar gdje će biti zapaljene svijeće

U Splitu, u utorak i srijedu 17. i 18. studenog 2022. godine obilježit će se spomen na stradale žrtve Grada Vukovara u Domovinskom ratu, paljenjem svijeća kod spomenika “I u mom gradu Vukovar svijetli” i uzduž čitave Vukovarske ulice, a sutra s početkom u 18:11 sati održat će se mimohod kroz Vukovarsku ulicu, s početkom na križanju ulice Domovinskog rata i Vukovarske i završetkom u Vukovarskoj ulici na području GK Sućidar gdje će biti zapaljene svijeće.  

Danas i sutra, u poslijepodnevnim i večernjim satima, na području Vukovarske ulice u Splitu očekuje se povećan intenzitet građana i pješaka, pa splitska policija apelira na sve sudionike u prometu, a posebno vozače, da povećaju oprez, smanje brzinu, te da posebno sutra tijekom trajanja mimohoda ne prometuju Vukovarskom ulicom i okolnim cestama, da poštuju privremeno postavljenu prometnu signalizaciju, te prate upute i preporuke policijskih službenika na terenu.