Rusi su, naravno, bogatiji od Srba, pa su tako i spremni više dati za stan. Sada su se Srbi našli u situaciji da ih stanodavci izbacuju iz stanova kako bi primili Ruse i tako više zaradili, a Srbi su zbog ovoga blago rečeno revoltirani

Nakon što je Srbija pristala primiti ruske “izbjeglice”, točnije, one koji ne žele sudjelovati u invaziji na Ukrajinu, neki građani te zemlje završili su “na ulici”.

Rusi su, naravno, bogatiji od Srba, pa su tako i spremni više dati za stan. Sada su se Srbi našli u situaciji da ih stanodavci izbacuju iz stanova kako bi primili Ruse i tako više zaradili, a Srbi su zbog ovoga blago rečeno revoltirani.

Tako je cajka Seka Alekšić na svom Twitter računu napisala objavu u kojoj se žali upravo na to što Srbe stanodavci izbacuju iz stanova kako bi mogli primiti Ruse.

Mom prijatelju u NS su jučer dali otkaz i to za 15 dana da napusti stan jer su ga izdali Rusima za 1300€. Ovoga ce biti sve vise i vise. Dobro jutrooooo ljudiii“, napisala je.

Objava je prikupila gotovo stotinu komentara, a većina ih se žali na situaciju, dok neki ipak tvrde kako stanodavci imaju pravo uzeti koga god požele, budući da se radi o privatnoj nekretnini.