Da su ovo teški trenutci za obitelj mladog splitskog policajca koji je na sreću izvan životne opasnosti, ali i obitelj Ivana Božića koji je pregazio policajca iz Kaštel Starog i pobjegao, svjedoči i post koji je na svom Facebook profilu objavio njegov otac Ante Božić.

Dok Ivana Božića traže kolege mladog policajca iz splitske policije, ali i interventna policija, javnosti se putem svog Facebook profila obratio njegov otac Ante. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

Dragi prijatelji,

i onda kad dođeš pred zid moraš podignuti glavu,pogledati istini u oči jer tko sam ja da bi me mimoišla tuga i problemi…Da,Ivan Božić je moj sin..Moj sin koji je zagorča život mladom policajcu, pa svima drugima odreda počevši od samoga sebe. Nije lako bilo čuti tu vijest, ali mi je svanulo kad sam razgovarao s ocem mladoga policajca, a inače se i osobno poznajemo. Moj zemljak Dželalija iz Nevesta.Mladi policajac nije životno ugrožen, pri svjesti je i komunicira.

Moj sin će odgovarati za svoje NEdijelo iako su neke informacije kao da nije to namjerno učino, ali eto sudstvu i pravdi neka vode postupak. Mladom čoviku šta brži opravak.

Ivan je rođen sa dijagnozom ADHD, poremećaj hiperaktivnosti. Bilo je problema ali NIKADA agresivnosti,ponavljam NIKADA.

Zašto sam se odlučija na ovaj post, pa zbog svekolike potpore koji ste mi mnogi dali, koji me zovete, koji mi šaljete poruku potpore…Hvala dragome Bogu 🙏što se nije desilo ono najgore.

Ja sam kroz cili život bija borac i kada su me tukle bure i oluje, ali borac koji je punija duplierice novina za dobra djela. Moram i sada ostati priseban i jak.

Moj Ivan sada puni crnu kroniku, valjda tako mora biti.

Moje ostalo troje dice su do dana današnjeg anđeli bez iti jedne mrlje u životu.

Ivan je danas zagorča život svima, a posebno žrtvi, njegovim roditeljima i mojoj obitelji.