Rezultat je to zajedničke odluke zaposlenika i Uprave Pevexa čime kompanija nastoji s jedne strane imati zadovoljne zaposlenike, a s druge pratiti tržišna kretanja.

Od 1. studenoga 2022. godine 11 prodajnih centara Pevexa neće raditi nedjeljom. Rezultat je to zajedničke odluke zaposlenika i Uprave Pevexa čime kompanija nastoji s jedne strane imati zadovoljne zaposlenike, a s druge pratiti tržišna kretanja. Od 23 hrvatska grada u kojima Pevex ima prodajne centre nedjeljom neće raditi oni u Kutini, Križevcima, Virovitici, Čakovcu, Makarskoj, Karlovcu, Koprivnici, Vukovaru, Bjelovaru, Vinkovcima i Dubrovniku.

Kontinuirano radimo na zadovoljstvu naših djelatnika i osim što im povećavamo materijalna prava važno nam je njihovo zadovoljstvo i mišljenje. Tako smo i ovu odluku donijeli zajednički jer želimo imati zadovoljne kupce, ali i motivirane djelatnike,” istaknuo je predsjednik Uprave Pevexa Krešimir Bubalo.

Ova odluka za sad će vrijediti do 1. ožujka iduće godine. 

Iz Pevexa napominju kako ovom odlukom kupci neće biti nimalo zakinuti, jer svakodnevno imaju dostupnost čak 27 prodajnih centara diljem Hrvatske. Pevex uz to i dalje planira organski i anorganski rast. Inače, kupci do željenih proizvoda Pevexa mogu 24 sata dnevno putem www.pevex.hr.