Bojimo se da su malkoc zakasnili…

INA je objavila natječaj u kojem traži radnika, točnije, stručnjaka za usklađenost poslovanja, doznaje portal Dnevnik.hr.

Ako tražite novu priliku u karijeri na kojoj ćete imati mogućnost profesionalnog usavršavanja u području usklađenosti poslovanja kroz identifikaciju pravnih rizika, provođenje internih istraga i praćenje regulatornog okvira – ovo je prava prilika za vas“, poručuju iz Ine u oglasu za posao.

POVEZANO

Traži se stručnjak za sprječavanje pranja novca

Ovo, naravno, ne bi bila apsolutno nikakva vijest da INA upravo sada nije u ogromnom skandalu vezanom za pranje novaca te da se stručnjak za usklađenost poslovanja ne bavi upravo – sprječavanjem pranja novca.

Kako objašnjavaju u oglasu, tražena pozicija nudi kandidatima primjenu stručnosti u kontinuiranom praćenju unutarnjeg i vanjskog regulatornog okvira vezanog uz područje usklađenosti poslovanja s fokusom na pravo tržišnog natjecanja, međunarodne sankcije i, kao što smo ranije spomenuli, sprječavanje pranja novca.

Nadalje, tu je i identificiranje pravnih rizika iz gore navedenih područja i njihov utjecaj na poslovanje INA Grupe. 

Kako dodaju iz INA-e, osoba će provoditi i interne istrage usklađenosti poslovanja iz gore navedenih područja, pripremati izvješća na temelju istraga i analize rizika, uključujući preporuke za učinkovitije djelovanje i usklađenost INA Grupe.