Kako prenose hrvatski mediji koji se vole baviti žutilom, Severina je uhićena jer je, navodno, ispred majke istukla vlastitu sestru, koja je zbog ozljeda završila u bolnici

Zagrebačka policija uhitila je ranije danas pjevačicu u Zagrebu. Kako doznaje Jutarnji list, uhićenje je uslijedilo nakon što su od splitskih kolega dobili zahtjev za njezinim privođenjem – za potrebe kriminalističkog istraživanja.

Povod svemu i raspisivanju potrage je, kako doznaju, neprimjerena prepirka od utorka u splitskom domu majke poznate pjevačice.

Pomlatila se sa sestrom

Kako prenose mediji koji imaju volje i želje uopće se baviti žutilom, Severinina sestra Marijana navela je kako se pjevačica okomila na nju i to pred njihovom majkom. Incident se dogodio u jedan sat poslije ponoći kada se iz stana orila buka. Njih dvije su se navodno, prijavila je Marijana policiji, žestoko hrvale i šamarale, i to doslovno po cijelom stanu.

Poslala sestru u bolnicu

Jutarnji list dalje navodi kako je pjevačica na kraju otišla na svoju stranu, a njezina sestra u bolnicu odakle se, nakon ukazane liječničke pomoći zbog lakših ozljeda, obratila za pomoć policiji.

Zadobila je niz podljeva na glavi i leđima, a na tijelu su joj liječnici uočili i porezotine.

Raspisana potjera za Severinom

Na osnovu prijave, splitska policija je raspisala potjeru za pjevačicom, a na temelju koje je Severina s odmakom od 12 sati od navodnog incidenta u Splitu, “skinuta” na zagrebačkom aerodromu.

Na putu do policijske postaje po mjestu stanovanja, kako bi dala iskaz policiji i svoje viđenje incidenta zbog kojeg joj prijeti prijava, obratila se za pomoć svom odvjetniku Mati Matiću, ne ulazeći u detalje zbog kojih se našla opet pod ‘povećalom‘.

Puštena

Odvjetnik Matić potvrdio je uhićenje kazavši tek da je Severina u međuvremenu puštena i da će postupak ići redovnim putem jer da “nema potrebe za svom tom predstavom koja za sobom povlači i druge stvari poput pretresa doma kao da je najveći kriminalac u pitanju“.