Prekrasna ideja prekrasnih ljudi

Dječji pacijenti koji gledaju kroz svoje prozore dječje bolnice Norton u Louisvilleu, u saveznoj američkoj državi Kentucky, ovoga su tjedna dobili poseban razlog za osmijeh!

Naime, srdačna ekipa iz Pro-Clean Internationala, lokalne tvrtke za pranje prozora, umaskirala se u popularne superheroje za svoj posao u Dječjoj bolnici kako bi iznenadila djecu koja se bore s bolešću.

Čistači prozora bili su odjeveni u ikonske likove iz stripova i filmova, poput Iron Mana, Batmana, Deadpoola i Supermana, te drugih heroja.

Joe Haist, izvršni direktor Pro-Clean Internationala, rekao je za radijsku postaju WRDB da se njegova tvrtka ovim bavila oko pet godina. Prvo su se počeli oblačiti u Djeda Mraza i vilenjake, a na kraju se ekipa počela oblačiti u superheroje!

Možete ih vidjeti kroz prozor, boli ih, a onda vas ugledaju i nasmiješe se“, rekao je Haist za WRDB.

Tada znaš da se čarolija događa“.

Emmett Ramser, glavni administrativni službenik dječje bolnice Norton, rekao je za radijsku postaju WLKY da “to svakako čini dan koji može biti težak puno boljim za ovu djecu“.

Haist je dobio ideju kada je morao odvesti vlastito dijete – koje ima posebne potrebe – u istu bolnicu-

Imam dijete s posebnim potrebama koje je rođeno slijepo s posebnim potrebama“, rekao je Haist za WRDB.

Znam da ponekad odete u bolnicu, tamo ste dugo i nemate puno toga za vidjeti ili raditi, a tu nema puno osmijeha ni razloga za sreću. Dakle, ovo je stvarno sjajan trenutak da ljudima donesete malo sreće“.