Iz Katara poručuju kako se posjetitelji Svjetskog nogometnog prvenstva ne nadaju zabavama ni “seksu na jednu noć” – osim ako ne žele 7 godina provesti iza rešetaka. Ovo je samo jedan u nizu apsurdnih zabrana koje čekaju navijače – alkohol je također zabranjen!

Ovogodišnje Svjetsko prvenstvo u Kataru bit će vrlo neobično za navijače zbog toga što će, umjesto ljeta, početi u studenom zbog ekstremnih vrućina. No, tu “neobičnostima” nije kraj, budući da postoji set pravila o kojima do sada niti jedni posjetitelji Svjetskih nogometnih prvenstava nisu morali razmišljati.

Sedam godina zatvora za požudu

Jedno od tih “pravila” je i da je zabranjen seks van bračne zajednice, kao i seks na jednu noć, a onima koji prekrše to pravilo prijeti čak sedam godina zatvora.

FIFA ne da se ne bori protiv ovoga – već naglašava da se to ne radi

Međunarodna nogometna federacija (FIFA) je upozorila da se pravilnik odnosi na sve navijače bez obzira iz koje zemlje dolaze.

Seks je zabranjen osim ako ste supružnici. Tamo sigurno neće biti seksa na jednu noć. Neće biti ni zabava. Svi moraju misliti na sebe i biti pristojni ako ne žele završiti u zatvoru“, otkrio je izvor iz policije za Daily Star, ali i TMZ.

No, ni tu ovim “genijalnim” pravilima nije kraj, pa tako možete biti uhićeni i zbog izmjenjivanja nježnosti u javnosti, a homoseksualnost je strogo zabranjena, te također donosi nagradu – zatvorsku kaznu od sedam godina.

Kultura pića i zabave nakon utakmica je strogo zabranjena. Posljedice bi mogle biti veoma teške ako vas ulove. Ovo bi mogao biti jako loš turnir za navijače“, dodao je izvor.