Amerikanka je imala ogromnu sreću u nesreći!

Helaina Hillyard iz Iowe objavila je na svom TikTok profilu kako je saznala da ima rak krvi nakon što su se crvene točkice iznimno brzo proširile po njenom tijelu.

Naime, ona je crvene točkice primijetila na ruci u studenom prošle godine nakon treninga košarke. Točkice su se proširile po gotovo čitavom tijelu u samo nekoliko sati.

Očekivano, odlučila je hitno otići u bolnicu na pregled.

Utvrđeno je da su crvene točkice zapravo “petehije”, odnosno “mrlje” nastale kao posljedica unutrašnjeg krvarenja. Onkolog joj je zatim priopćio da ima akutnu limfoblastnu leukemiju B ćelija, odnosno – rak krvi.

“Osjećala sam se dobro”

Helaina je zatim navela da nije imala bilo kakvih drugih znakova raka, te da se osjećala dobro.

@helainahillyard Turn of events :// #fyp #ope #didnotexpectthat #leukemia #godsplan ♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

Bila sam u šoku nakon što sam saznala dijagnozu. Da nisam odmah otišla u bolnicu, preminula bih. Doktor mi je rekao da sam imala sreće“, pojasnila je.

Prima transfuzije krvi i ide na kemoterapiju svakih deset dana. Usprkos svemu, trudi se ostati nasmijana. Svoju priču je podijelila na TikToku u nadi da će podići svijest o ovoj bolesti.

Želim pokazati da je moguće zadržati pozitivan stav prema životu. Mnogi su mi poslali poruke podrške, na čemu sam im beskrajno zahvalna“, zaključila je.