Priča o jednoj Britanki i njenom psu na koju nemoguće ne zaplakati

Kada je tek dobila svog ljubimca Megan Marhsall nije ni pomišljala na to da će jednog dana doći vrijeme za rastanak, no sada kada se to vrijeme bliži, ova Britanka odlučila je svom psu priuštiti nezaboravne posljednje dane njegovog života.

Megan Marshall iz Readinga već neko je vrijeme svjesna da se vrijeme za rastanak s njenom ljubimicom Sashom bliži, a prije nego bolest uzme maha, odlučila joj je ispuniti svaku želju i priuštiti brojna zadovoljstva.

Sve počelo prošlog ljeta

Sve je počelo prošlog ljeta kada je Megan primijetila da se nešto čudno događa s njenom Sashom. Naime, retriverka se počela spoticati i padati, a ponekad bi se, tvrdi, borila kako bi 10 minuta ostala na šapama bez da se sruši.

Nas dvije smo uvijek bile same protiv svijeta. Osjećala sam da Sashi želim vratiti za svu radost koju je ona meni pružila. Apsolutno je to zaslužila“, izjavila je Megan.

S ispunjavanjem želja počele su već u listopadu, a do danas Sasha je posjetila Windsor, bila u zoološkom vrtu, pila capuccino za pse, te dobila “romantičnu” večeru za Valentinovo.

Svojoj ljubimici Megan je priredila i profesionalno fotografiranje, počastila je posebnim sladoledom, vodila na izložbu pasa i čak joj, kako kaže, “dopustila da prespava kod prijatelja“. Također, odvela ju je u obilazak vatrogasnim vozilom.

Policija i vatrogasne službe bile su nevjerojatne s njom”, rekla je njena vlasnica.

Kada je Sasha došla u Meganin dom imala je svega 12 tjedana, a sada je je već ušla u 15. godinu života.

Mislili smo da ćemo je izgubiti do Božića. Odlučila sam ostaviti svoj posao i uložiti sve vrijeme u nju kako bi ga što bolje iskoristili“, ispričala je Megan.

Samo najljepše riječi

Kada govori o svojoj najboljoj prijateljici, Megan ima samo najljepše riječi: “Ona je nježna i puna ljubavi. Mogu je svuda povesti sa sobom. Moj savršen pratitelj koji me nikada ne napušta“, rekla je.

Istaknula je kako se Sasha borila s brojnim zdravstvenim problemima uključujući artritisom, benignim tumorima, pankreatitisom, kao i degenerativnom mijelopatijom koja će je uskoro spriječiti da skroz hoda.

Svaki dan je različit. Imamo dobre i loše dane. Nekada može hodati i do 45 minuta, a nekada to nije u stanju“, priznala je ona, te nastavila: “Nikada ne znam kakav nas dan čeka, ali naučila sam da one dobre iskoristim maksimalno“, rekla je.

Prisjetila se i odlaska na plažu sa svojom ljubimicom za koji tvrdi da je odmah utjecao na Sashino bolje raspoloženje.

Nemam pojma koliko mi je još vremena ostalo sa njom. Ne mogu zamisliti svoj život bez nje“, zaključila je Megan koja se nada da je pred njom i Sashom još puno uzbudljivih avantura.