S godinama koža počinje gubiti elastičnost i mladolik izgled, te pokazuje prve znakove starenja. Kako starimo konture lica se mijenjaju, a koža počinje gubiti tonus. Prve bore pojavljuju se oko očiju, usana i očnih kapaka.

S vremenom, koža postaje umorna i beživotna, a bore sve izraženije. Tu dolaze u pomoć dermalni fileri.Iako su iznimno kvalitetni za smanjenje, ublažavanje ili čak popunjavanje bora lica, te pomlađivanje kože, idealni su kada želite naglasiti usne.

Što su hijaluronski dermalni fileri i kako djeluju?

Takvi fileri sastoje se od hijaluronske kiseline, molekule koja se prirodno nalazi u našim stanicama, a zaslužna je za lijep i mladolik izgled kože.

Hijaluronska kiselina je iznimno važna za zadržavanje vode pod kožom kako bi se izgladile linije, te kako bi se vratila prirodna punoća i koža održavala hidratiziranom. Isto tako, vrlo je važna za poticanje proizvodnje kolagena i cijeljenje vaše kože. Sve to pomaže koži da izgleda svježije i zategnutije, a samim time i mladoliko.

Fileri djeluju tako da zaglađuju linije lica, obnavljaju izgubljenu punoću te, što je i vrlo važno, održavaju kožu hidratiziranom.

Oni licu ili usnama daju punoću, oblikuju ih, a da pritom zadržavaju prirodan, simetričan i uravnotežen izgled. Jedna od najvećih prednosti hijaluronskih filera je sigurnost, prirodan rezultat i dugotrajnost nakon aplikacije.

Zašto odabrati stomatologa za estetske tretmane lice?

Mnogi se pitaju zašto pored bogate, ali i često jeftinije ponude u beauty poliklinikama, odabrati stomatologa za estetske tretmane lice, pogotovo za aplikaciju hijaluronskih dermalnih filera.

Preciznost, vještina i poznavanje anatomije lica, preduvjeti su za uspješan estetski tretman i savršen rezultat prilikom svih tretmana u kojima se koriste fileri za lice. Upravo se nas stomatologe, zbog svakodnevnog rada u području lica i preciznosti koju zahtjeva naš posao, smatra vrlo vještima u tretmanima na licu, pogotovo za tretmane u kojima se koriste ovakvi fileri.

Za više informacija slobodno nas kontaktirajte u Si Dental na broj mobitela 095 2444 777