Mučite se s protezom koja žulja, ispada, ne izgleda prirodno? Jeste li znali da sve to možete izbjeći s All-on-4 metodom? 

Predstavljamo Vam najbrže rješenje bezubosti, implantatima nošena 
proteza! All-on-4 označava terapijski postupak potpune oralne rehabilitacije u najkraćem vremenskom roku.

Kandidati za ovaj postupak su sve bezube osobe ili osobe kod kojih su preostali zubi u lošem stanju. Prednosti ovakvog All-on-4® postupka naspram ostalih postupaka ugradnje zubnih implantata jest to što je ono posebno usmjereno spram pacijenta koji ima izrazito malo raspoložive kosti, kojima je dugotrajna bezubost ili nošenje proteze dovelo do gubitka kosti i problema u nošenju proteza. 

Foto: Si Dental

Postavljanjem samo 4 zubna implantata posebnim protokolom ostvaruje se zadovoljavajući statički i funkcijski uvjeti za protetski nadomjestak, kako su i pokazala brojna znanstvena istraživanja i ispitivanja dugotrajnosti ove metode. 

Nakon postave zubnih implantata, pacijent dobiva privremeni protetski rad, a nakon perioda oseointegracije implantata pacijentu se radi konačni protetski rad.

All-on-4  – prednosti ove terapije

  • Fiksni zubi koji neće ispadati te vam na taj način stvarati nelagodu ili neugodnost
  • Slobodno nepce daje vam sigurnost tokom jela ili razgovora
  • Veća sposobnost žvakanja omogućuje vam uživanje u raznovrsnim jelima
  • Održava tonus usnice te vam na taj način daje mlađi izgled lica
  • Stabilnost proteze eliminira potrebu za ljepilima za proteze i skidanjem proteze tijekom noći

Mnogi pacijenti su nezadovoljni postojećim zubnim protezama. Velika većina ima poteškoće kod žvakanja hrane, ili još gore, prilikom govora, izbjegavajući tako razgovor ili društvena događanja zbog problema s protezama. Posljednja anketa Eurobarometra pokazala je da takvim problemima opterećen skoro svaki peti pacijent!

Foto: SI DENTAL

Ne morate i Vi biti taj ”peti” pacijent! Posjetite nas i u našoj ordinaciji Si Dental i saznajte sve što Vas zanima o ovoj terapiji.